Etensresten van gisteren, de energie van morgen.
Samen naar een beter en duurzamer milieu.
Of het nu gaat om horeca, detailhandel of voedingsindustrie: in vele branches worden levensmiddelenresten, voedselresten en keukenafval (swill) weggegooid, die veilig en hygiënisch afgevoerd moeten worden. ReFood haalt deze organische stoffen ter plaatse op en verwerkt ze zodanig dat ze opnieuw gebruikt kunnen worden. ReFood waarborgt een transparante inzameling van deze reststoffen en zorgt daarmee voor een optimale betrouwbaarheid en tracering. ReFood heeft reeds een jarenlange ervaring in het ophalen en verwerken van; keuken- en voedselresten, gebruikte frituurolie en-vet, verpakte- en onverpakte levensmiddelen en dierlijke restproducten (beenderen, vlees en vet). ReFood profileert zich dan ook als betrouwbare partner in duurzaam organisch afvalbeheer en geeft organische restproducten een tweede nuttig en duurzaam leven. Door het toepassen van verschillende verwerkingsprocessen wordt milieuvriendelijke energie geproduceerd, waaronder stroom en warmte en een grondstof voor hoogwaardige biodiesel.
|
|
|
|