Verzamelcontainers op maat

Bij de klant op locatie laden wij de volle rolcontainers met behulp van een laadklep op de vrachtwagen en voeren deze af in voertuigen met een gesloten laadruimte.  Voor organische bestanddelen is het containersysteem "Culino" met een inhoud van 120 of 240 liter het meest geschikt. Onze maatoplossing voor de afvoer van gebruikte frituurolie en frituurvet is de "Oleo 90", een gepatenteerd ontwerp:

  • De deksels kunnen ver opengeklapt worden. Dankzij de grote opening is het reservoir gemakkelijk te vullen.
  • Acht plastic grendels sluiten het deksel vast en veilig af. Ze buigen en roesten niet.
  • De tonnen zijn voorzien van wielen: zelfs gevuld kunnen ze gemakkelijk verplaatst worden. Er bestaat geen risico op verwondingen door weg spattend heet vet of olie.
  • Het vulniveau is dankzij de transparante reservoirwand gemakkelijk af te lezen. De afgevoerde hoeveelheden kan men op elk moment gemakkelijk zelf bepalen.
  • Met een inhoud van 100 liter kan tot 90 kilogram vet of olie per container afgevoerd worden.

Bijkomende containersystemen

Voor de opslag en het transport van grote hoeveelheden olieresten biedt ReFood ook IBC-containers met een inhoud van 1.000 liter aan, zelfs de afvoer tot 25.000 liter per tankwagen is mogelijk. Voor levensmiddelenresten (verpakte- en onverpakte levensmiddelen en supermarktmix) stellen wij indien gewenst ook Bioboxen 610l met bijhorend deksel ter beschikking. 

Daarnaast bieden wij ook het Frit-O-box concept aan om huishoudelijk gebruikte frituurolie en frituurvet te verzamelen.