Etensresten van vandaag, energie van morgen

ReFood uw betrouwbare partner voor de ophaling en verwerking van alle organische restproducten.

ReFood nv focust zich voornamelijk op het ophalen en verwerken van volgende organische categorie 3 restproducten;

  • keukenafval en etensresten (SWILL)
  • onverpakte- en verpakte levensmiddelen (oa groenten & fruit, zuivelproducten...)
  • gebruikte frituurolie en frituurvet
  • beenderen, vetten en vleesresten
  • brood- en banketwaren
  • organische reststoffen uit voedselproductie
  • retourstromen uit de handel en afgekeurde ladingen

De partners van ReFood bevinden zich hoofdzakelijk in volgende markten:

  • Foodservice:  frituren, restaurants, hotels, camping, snack-bar, catering (individuele catering & sociale catering), pretparken, vakantiedomeinen
  • Institutionele keuken: ziekenhuizen, scholen, rust -en verzorgingstehuizen, openbare instellingen, fabriekskeukens
  • Retail-markt (detail): hyper -en supermarkten, lokale buurtwinkels, beenhouwerij, bakkerij…
  • Voedingsindustrie: zuivel (melk-ijs-kaas-yohurt-…), saus -en soepproductie, vlees -en visverwerkende industrie