Duurzaam, stipt, hygiënisch, flexibel en klantvriendelijk

Kiezen voor ReFood betekent kiezen voor een moderne verwerkingstechniek, een stipte dienstverlening voor een volledig dekkend netwerk van voertuigen en ReFood-vestigingen - daarop kunt u rekenen! Het ReFood-concept garandeert de klanten bovendien hygiëne en netheid en maakt het mogelijk om containers ook te plaatsen waar visueel contact niet te vermijden is.

1.Vervangen van containers
Na elk dienstverlenend moment (ophaling) krijgt de klant in- en uitwendig gereinigde containers. Onze medewerkers zijn zich bij de uitoefening van hun taak bewust van het belang voor uw bedrijf. Door ter plaatse het laden en lossen zorgvuldig uit te voeren, leveren wij onze klanten ook de zekerheid van de grootst mogelijke betrouwbaarheid en veiligheid.

2. Reiniging
Wanneer de verzamelcontainers aankomen in onze vestigingen, worden ze geledigd en vervolgens gereinigd in een speciaal daarvoor ingerichte installatie. Spuitstralen van warm water met een temperatuur van 65°C en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, reinigen de containers in- en uitwendig.

3. Drogen
De containers worden aansluitend in een afzonderlijke hal gedroogd. Dit zorgt ervoor dat de containers geur- en vochtvrij zijn. Hierdoor kunnen onze medewerkers ze probleemloos opnieuw laden met het oog op hergebruik - bovendien vriezen de deksels van de containers tijdens de winter op deze manier niet vast.

4. Desinfectie van de voertuigen
Vóór het laden van de schone containers desinfecteren wij onze vrachtwagens inwendig en uitwendig volgens het HACCP-concept. Een eventuele overdracht van ziektekiemen via de voertuigen is zodoende uitgesloten.

5. Efficiënte logistiek
De logistiek is opgebouwd op aangepaste ophaalfrequenties met vaste routings en vaste dagen.
Chauffeurs zijn steeds in het bezit van alle nodige documenten en registraties zodoende een accurate en veilige gegevensverwerking kan plaats vinden.